Мова:
Укр
Укр
Рус
Місто:
Пн-Пт   9–18     Сб   10–18     Нд   10–18 (Call-Center)
0
0

Кошик: порожньо 0 товарів 0

067 489 49 42
Безкоштовно по Україні

Тала вода: користь та способи приготування

Тала вода: користь та способи приготування

Сьогодні ми поговоримо про те, як зробити талу воду в домашніх умовах. Її рекомендується вживати для пиття, оскільки в ній немає такої речовини, як дейтерій, здатний негативно вплинути на стан організму. Зокрема, щоб засвоїти його, організму доводиться витрачати чимало сил та енергії. Якщо ж дейтерію у воді занадто багато, то його вплив буде схожим на вплив сильної отрути.

тала вода

Корисні властивості талої води

Тепер розглянемо докладніше, ніж корисна тала вода. Регулярне пиття такої води сприятливо впливає на всі клітини організму, перешкоджаючи передчасному старінню і навіть омолоджуючи їх. Зумовлено це тим, що тала вода активізує процес обміну речовин, а це, у свою чергу, виводь зруйновані клітини, тим самим дозволяв зростати новим.
В результаті цього:

  • активізуються захисні процеси організму;
  • нейтралізується та виводиться холестерин;
  • покращується мозкова діяльність;
  • підвищується працездатність.

До речі. Доведено, що така рідина бореться з алергічними реакціями та проявами, багатьма захворюваннями шкірного покриву.

До того ж вона суттєво покращує самопочуття людини, даруючи їй енергію, роблячи активнішою та бадьорішою, підвищуючи настрій.

Ми відібрали для вас кілька простих рецептів, як отримати талу воду в домашніх умовах – нічого складного в цьому немає. Та й багато часу він не забере. Важливо використовувати воду з крана, а якісну питну воду. Система очищення води, встановлена вдома, допоможе легко її отримати.

Рецепт перший

Найпростіший метод, що передбачає наступну послідовність дій:

  • набрати воду в ємність;
  • на дно морозильної камери покласти шматок щільного картону;
  • на нього поставити ємність;
  • почекати, доки вода замерзне;
  • дістати її з камери і почекати, поки крига розтане.

Але такий спосіб не дозволяє повністю видалити всі негативні добавки.

Рецепт другий

Якщо ви дійсно хочете зрозуміти, як правильно робити талу воду, уважно прочитайте цей метод. Отже, послідовність дій така:

  • повторити всі кроки, описані у першому рецепті, але доти, як у воді почне з'являтися перший лід;
  • саме у ньому збираються основні негативні добавки;
  • цей лід слід зняти та викинути;
  • решта води залишається в морозилці практично до повного замерзання;
  • залишки рідини зливаються;
  • отриманий лід розтоплюється за кімнатної температури.

Так ви отримаєте справді чисту талу воду, яку слід використовувати для пиття. Є й інші методи отримання талої води, але вони складніші і вимагатимуть більше зусиль.

тала вода

Загальні рекомендації щодо приготування

І є ще кілька рекомендацій, як приготувати талу воду в домашніх умовах:

  • необхідно використовувати очищену воду, яку можна отримати, використовуючи, наприклад, фільтр зворотного осмосу ;
  • для заморожування не використовуйте металевий посуд;
  • ємність необхідно щільно закривати;
  • якщо використовуєте скляну ємність, не наповнюйте її вгору, оскільки це призведе до її розриву;
  • одержану воду потрібно пити сирою, без будь-яких добавок;
  • нагрівання води до температури понад 37 призведе до втрати корисного ефекту.

Щоб тала вода була максимально корисною, рекомендується дотримуватись певної схеми її вживання: тричі на день і обов'язково до їди, але приблизно годину після пиття не можна їсти та пити інші напої. Воду потрібно пити, орієнтуючись на масу тіла – приблизно п'ять мілілітрів за кожний кілограм. Пам'ятайте, що найкорисніша для організму вода - випита відразу після розморожування, а загалом свої чарівні властивості вона зберігає не більше шести годин.

Ваша оцінка:
1 2 3 4 5
0
Оцініть, будь ласка